Каталог Топ Сайтове
BGtop

ТУЧЕНИЦА

  • Марка: Биохерба

Продуктът се препоръчва при

 

 

 

  • Запек
  • Задържане на течности
  • Допълващо диетичните режими

 

 

 

Съдържание:

 

900 мг Тученица

 

Действие:

 

Тученицата съдържа 7 пъти повече витамин С от цитрусовите плодове. Мастните киселини, Омега-3 (α-линоленова киселина) в нея са пет пъти повече отколкото в спанака. Съдържанието им е по-високо дори от някои рибни масла. Те спомагат за пречистване на кръвта и предпазват кръвоносните съдове от натрупване на плаки. Освен това пазят от склерозиране на съдовете и съответно от инфаркт. 

Богата е на витамини А, В6, В9, минерали – калций, калий, натрий, магнезий и фосфор, манган и желязо.

Тученицата е великолепно природно средство при профилактика и лечение на болести на очите (съдържанието на витамин А е 1320 IU/100 г, което е 44% от препоръчителния дневен прием),  тя регулира нивото на кръвната захар, предпазва сърдечно-съдовата и хормоналната система, пази от инфаркти, високо кръвно и затлъстяване.  Благодарение на калия и магнезия, предпазва от аритмия, подобрява сърдечната дейност и стимулира цялата имунна система. Помага при мигрена и напрежение в мускулите, артрит, кашлица и изгаряния.

 

Начин на употреба:

 

30 капки в 200 мл вода, 15 мин преди хранене, 3 пъти дневно. Може да се употребява продължително време, при необходимост. 

 

100 мл

8,90 лв. 8,45 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8,45 лв.
Моля, изберете: