Каталог Топ Сайтове
BGtop

ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ ПЧЕЛИЦА

  • Марка: Биохерба

МИКС ПЧЕЛИЦА е уникална комбинация от четирите най-ценни пчелни продукта, създадена за първи път в света от опитните български пчелари.

Съдържание:

• пчелно млечице,
• пчелен прашец,
• пчелен мед,
• прополис

Пчелното млечице  влияе на имунитета, подобрява защитните сили на организма, активира противовирусната защита. Оказва положително влияние върху работата на сърцето. Подобрява ритъма. Има добър ефект при хора, които имат диабет II тип, /инсулинонезависим, старчески/, тъй като подобрява чувствителността на рецепторите за инсулина. Влияе положително на фертилността, плодовитостта. 

Пчелният прашец повишава енергията. Хранителните добавки, който се съдържа в пчелния прашец, го правят отличен натурален енергетик. Въглехидратите, протеините и витамините от В група могат да спомогнат, за да ви поддържат във форма през целия ден, като подобряват вашата издръжливост и устойчивост срещу умората.

Пчелният прашец често намира приложение в продуктите, които се използват за лечение на възпалителните процеси на кожата като често срещаните псориазис или екзема. Аминокиселините и витамини защитават кожата и спомагат за регенерирането на клетките. Той има високо съдържание на антиоксиданти, които имат антивъзпалителни ефекти върху тъканите на белите дробовете и предотвратяват наченките на астма.

Прашецът редуцира наличието на хистамин и влияе благоприятно върху повечето от алергиите. Д-р Лео Конуей съобщава, че 94 процента от неговите пациенти са напълно оздравели от алергичните симптоми, след като са започнали да консумират прашеца. 

Прашецът е добър за чревната флора и по този начин укрепва имунната система. Според здравния експерт Д-р Джоузеф Меркола, пчелният прашец има подобни на антибиотика свойства, които защитават организма от вируси. Също така той е богат на антиоксиданти, които предпазват клетките от вредното окисляване на свободните радикали.

 

Медът със своето съдържание на глюкоза и фруктоза способства за регулиране на нервната дейност, разширява кръвоносните съдове, подобрява храненето на сърдечния мускул, усилва диурезата, подобрява обмяната на веществата, има кръвоспиращо действие, нормализира сърдечната дейност, понижава високото кръвно налягане. Поради това медът се препоръчва при декомпенсирано сърце, аритмия, хипертония, отоци от сърдечно и чернодробно естество, като слабително и тонизиращо средство. Захарите в съчетание с минералните вещества, ензимите витамините и органичните киселини го правят ценно детоксикиращо и антисклеротично средство.

Прополисът наричаният още пчелен клей, той има високо съдържание на витамини (В1, В2, В6, А, С и Е), белтъчини и други полезни за организма вещества. Има противомикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Прополисът унищожава вирусите, бактериите и гъбичките. Показва добър ефект върху язви и рани, като спомага за по бързото им зарастване. Прополисът е и болкоуспокояващо средство. Ефикасен е и за хемороиди и разширени вени, защото спира вътресъдовото кръвосъсиране. Този пчелен продукт се използва и като лек при бъбречни заболявания, възпаления на дихателните пътища, мазоли и др.

Употреба: 1 ч.л. на ден, сутрин на гладно, преди хранене. Може да се разтвори във вода.

8,00 лв. 7,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,60 лв.
Моля, изберете: