Каталог Топ Сайтове
BGtop

МЕЛАТОНИН

  • Марка: OSTROVIT

Продуктът се препоръчва при

  • Спокойният продължителен и качествен сън
  • Успешно регулира биологичния часовник
  • Предотвратява нощните и нежелани събуждания
  • Засилва работата на имунната система

 

Състав:  Мелатонин            

 

Всяка таблетка съдържа:


Мелатонин            1mg.

 

Действие:

 

Ostrovit Melatonine представлява хранителна добавка, осигуряваща мелатонин. Мелатонинът спомага за нормалнто регулиране на циклите на сън, спомага регулирането на имунната система и поддържането на здрава стомашно-чревна лигавица.Той участва в голяма част от биологичните функции на тялото, мозъка и жлезите.

Мелатонин представлява хормон секретиран от епифизата и естествено се среща в организма ни. Нарича се още „хормон на съня”, тъй като играе важна роля при регулирането на времето, продължителността и качеството на съня.

В нашето забързано ежедневие, ние сме подложени на изключителен стрес и напрежение, коео влияе неблагоприятно върху секеретирането на мелатонин. С напредване на възрастта, отделянето на мелатонин също се понижава.Това може да доведе не само до нарушен сън, но и до редица здравословни проблеми. Мелатонинът е важен, защото регулира и вътрешния биологичен часовник.

Ostrovit Melatonine се препоръчва на хора, които имат проблеми със съня, които работят нощни смени, които пътуват често и сменят часовите зони.

 

Начин на употреба:


Приемайте по 1 таблетка 30 мин. вечер преди сън. Не превишавайте приема от 3 таблетки за 24 часа.

 

Брой таблетки в опаковка - 180 бр

12,00 лв. 11,40 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 11,40 лв.
Моля, изберете: