Каталог Топ Сайтове
BGtop

МАШИНА ЗА ВОДА КАНГЕН / LEVELUK

Представяме Ви ЧИСТО НОВИЯ SD501 Platinum на 5 езика! Изцяло новият Platinum се отличава с модерен дизайн, който по красив начин се съчетава с днешните стилни кухни. Той може да се похвали със същата мощна производителност в изцяло нова опаковка. Интелигентен нов външен вид със същия надежден SD 501!

Правете желаната от Вас вода с едно натискане на бутон! Натиснете бутоните, за да чуете действието на машината Kangen SD501! Лесният за ползване LCD дисплей плюс аудиоупътването правят употребата на тази машина истинско удоволствие! Електролизата е процес, който разделя водата на алкална и киселинна. Нивото на рН определя кой тип вода се произвежда.

КANGEN ® ВОДАТА АЛКАЛИЗИРА ТЯЛОТО И ПО ТОЗИ НАЧИН НЕУТРАЛИЗИРА КИСЕЛИННОСТТА В ОРГАНИЗМА.

Заради начинът ни на хранене в днешно време, повечето  хора страдат от киселинностзащото по-голямата част от храните и напитките, които консумираме водят до това състояние на организма.Съвременната диета съдържа в по-голямата си част храни,  които оставят киселинни остатъци в организма. И точно както  кислорода  от въздуха действа на отрязаната ябълка (тя потъмнява, защото се окислява,) така и  небалансираните нива на pH могат бавно, но сигурно да разяждат нашето тяло и да доведат до множество здравословни проблеми.

БОЛЕСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИРЕЯТ  В АЛКАЛНА СРЕДА.
С помощта на Канген вода се  укрепва  имунната система на организма и се стартира процес на „самолечение“.
 
КANGEN ®  ВОДА Е НЕВЕРОЯТНО МОЩЕН АНТИОКСИДАНТ.
Антиоксидантите унищожават свободните радикали, които са опасни за нашето тяло. С пиенето на КANGEN®  ВОДА организма се пречиства от голям брой свободни радикали, токсини и вредни вещества. РЕДОВНОТО ПИЕНЕ НА ВОДА KANGEN ®  ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО.
КANGEN ®  ВОДАТА Е ПРЕСТРУКТУРИРАНА, КОЕТО ВОДИ ДО ПО-БЪРЗО И ПО-ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАНЕ НА ВСИЧКИ КЛЕТКИ В ОРГАНИЗМА.
Вода KANGEN ®  се усвоява шест пъти по-бързо!
 
НАРИЧАТ Я ВОДАТА ЧУДО!
 
Препоръчва се при:
– кожни проблеми
– липса на енергия, умора
– проблеми с храносмилането
– сърдечно съдови заболявания
– диабет, безсъние, алергии, астма
– главоболие, болки в ставите и мускулите
– белодробни болести и др.

 

KANGEN ®  ВОДА Е С ДОКАЗАНИ ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО!
0,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 0,00 лв.
Моля, изберете: