Каталог Топ Сайтове
BGtop

ЛУТЕИН МЕГА КОМПЛЕКС

  • Марка: SanctBernhard
  • Кат. номер: 105

Продуктът се препоръчва при

 

  • проблеми със зрението
  • еднообразно хранене
  • при засилено психическо натоварване и продължителна работа пред компютър
  • дегенеративни проблеми,  катаракта 

Всяка таблетка съдържа:


6 mg лутеин, 2 mg бета-каротин, 0,9 mg цеаксантин, 100 mg екстракт от черни боровинки, 10 mg витамин E и 2,8 mg витамин B2, както и 4 mg цинк и 20 μg селен

 

Действие:


Лутеинът се определя като един от най-силните антиоксиданти, а афинитета (предпочитанието) му да се натрупва предимно в макулата и способността му да улавя свободните радикали, го прави особено ценна съставка в борбата с дегенеративните заболявания на очите. Той заедно с другите активни съставки в капсулите поддържат и изострят зрението.

Тази уникална комбинация от много необходими вещества дава ценен принос за запазване здравето на вашите очи. Намалява риска от развитието на две от най-често срещаните дегенеративни заболявания на очите, а именно катаракта (перде) и макулна дегенерация. Понижава възможността за образуване на тромби, укрепва очните капиляри и подобрява микроциркулацията - действия, особено важни за доброто състояние на ретината. Подобрява зрителната острота, намалява чувството за умора при работа с компютър. Понижава вероятността от развитие на различни заболявания на зрителните органи при по-рисковите групи хора, каквито са диабетици и пушачи например.

 

 

Начин на употреба:


1-2 пъти на ден по 1 капсула с чаша вода по време на или след хранене.

90 капсули

 

64,00 лв. 57,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 57,60 лв.
Моля, изберете: