Каталог Топ Сайтове
BGtop

КАПКИ НА БАХ Aspen/ Трепетлика/ Populus tremula

 • Марка: Биохерба
Капки на Бах, Bach flower, Aspen/ Трепетлика/ Populus tremula, 20 мл.
 
Психически симптоми: страх и безпокойство от непознати неща

Необясним страх и предчувствия за нещо неминуемо и опасно измъчват човека.

Човекът, който се нуждае от трепетлика страда от неясни страхове, за чийто произход не се досеща. казва, че го е страх, но не знае от какво.

 Положителното състояние трепетлика е свързано с чувствителността към фините енергии. То се изразява и в способността да се свързваш с тези по-фини и нематериални нива, без страх да ги откриваш и изследваш и да използваш това знание, за да помогнеш другите. Тези качества са типични за добрите учители, пси­хотерапевтите и дори за актьорите.

В негативното състояние трепетлика човек е об­зет от неосъзнати страхове. Той, без да си дава сметка, е потънал денем и нощем в мисли и чувства, идващи от астралното му ниво. От това се ражда мистериозният страх, който бавно се изкачва по гърба, кара кожата да настръхне и изправя косите. В най-крайните случаи цялото тяло е полазело от страх, който се изразява в треперене, неочаквано изпотява­не и свиване на стомаха на топка. Това е си­туация без изход за повечето страдащи, която създава още по-силни страхове.

Някои хора страдат от лоши предзнаменова­ния и си представят, че се случва ужасна беда или направо катастрофа. Техният ирационален страх превръща Живота им в ад. Много от нещата, от които се боят, са само плод на тяхната фантазия. Типичен пример за поведе­нието трепетлика е страхът на децата от призраци,  чудовища или крокодили под леглото или тях­ното желание да спят на отворена врата или запалена лампа. Нереален е също така страхът от змии и паяци у възрастните.

Необходимост от трепетлика има и този, който б състояние на страх и предразсъдъци се оставя да бъде очарован от мистериозната и магичес­ка реалност и така става Жертва на фантази­ята си.

Фрази, типични за поведението Aspen:

 • Страх ме е от всичко, което не успявам веднага да разбера.
 • По тъмно ме е страх, че може да се случи нещо опасно.
 • Често нощем имам усещане за тежест в гърдите, след което ме обхваща необясним страх. Да си призная винаги ме е страх и най-вече, когато получавам тези нощни атаки. Често ме е страх от страха.
 • Често от страх не се решавам да изляза от къщи.
 • Страх ме е от духове.
 • Нощем сънувам кошмари и се събуждам с ужасен страх.
 • Страх ме е да не претърпя насилие.
 • Страх ме е, че мога да се срина психически, Въпреки че в момента съм в прекрасно здраве.
 • Понякога имам усещането, че се е случило нещо ужасно. След това се оказва, че моята боязън е била напразна и съм си измислил всичко.
 • Ако на някого се случи нещо лошо, веднага се страхувам, че може да се случи същото и на мен.
 • Страх ме е от бъдещето.
 • В определени места ставам неспокоен и ме е страх. Може би зависи от някаква негативна Вибрация там.

 
Физически симптоми: Капките на д-р Бах Трепетлика са благоприятни при изпотяване, влажни ръце, проблем с вегетативната нервна система, сърцебиене, кошмари, конвулсии спазми, побиват го студени тръпки, често имат мания за преследване, мускулни крампи, безпричинни страхове, по-чувствителни и тревожни хора, зависими, претърпели насилие жени.

Състав: Екстракт от диворастящ Aspen/ Трепетлика/ 0,4% , алкохол-етанол 40 об%
 
Начин на употреба: Разтворете 4 капки в чаша вода или 12 капки в бутилка с вода от 1 литър. Приемайте по 4 капки четири пъти дневно перорално.
8,00 лв. 7,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,60 лв.
Моля, изберете: