Каталог Топ Сайтове
BGtop
БИЗНЕС

Възможностите, които Faberlic Ви предоставя с мрежов маркетинг

Компания Faberlic — производител на кислородна козметика №1 в света — Ви предлага изгодна възможност за сътрудничеството под формата на мрежов маркетинг.

Бизнес с Фаберлик

Защо да изберете да работите с Faberlic?

Трудно бихте могли да устоите на нашето изгодно предложение, защото то Ви дава възможност да навлезете в света на бизнеса по един лек и приятен начин, като общувате и си сътрудничите с една от големите козметични компании, присъстваща все по-осезаемо на европейските и световни пазари.

Сътрудничеството с Фаберлик ще Ви донесе изключително ценни познания за сложния свят на бизнеса и ще Ви позволи да се учите от хората, определящи условията в сферата на търговията, рекламата и мениджмънта.

Избирайки да работите с Faberlic, Вие ще имате шанса да направите по-достъпна за масовия потребил козметиката на един от водещите световни производители, отличаваща с уникално качество, стилен начин на поднасяне и невероятно изгодни цени.

Станете наш Консултант, и Вие ще можете:

  • да купувате любимите продукти за дома, красотата и здравето с отстъпка;
  • да започнете собствен бизнес без инвестиции;
  • да усетите свободата, работейки в удобен за Вас график и без началник;
  • да станете финансово независими;
  • да печелите с удоволствие, предоставяйки истински качествен продукт;
  • да получавате подкрепа от Компанията на всичките етапи от вашето развитие; 
  • да закупите продукти с отстъпка от 20 до 26%
  • да създадете свой бизнес 

     

Вие ще имате рядката възможност да накарате хората да Ви вярват и да Ви се доверяват, защото да продаваш качествен продукт е лесно, приятно и дори вълнуващо, а когато го правиш с помощта на силен и уверен партньор - няма сила на света, която да ти попречи да успееш.

​​​Регистрацията за мрежов маркетинг в компания Faberlic е безплатна!

 

За регистрация тук  или изпратете на имейл rositsa.babikova@gmail.com Вашите: три имена, дата на раждане, адрес за контакт, мобилен телефон и имейл. В рамкте на 48 часа наш представител ще Ви регистрира и ще се свърже с Вас, за да Ви предостави повече информация за сътрудничеството с нас.

Бизнес с Фаберлик 2

 

Подреди по