Каталог Топ Сайтове
BGtop

БИО ПШЕНИЧЕНА ТРЕВА

  • Марка: SanctBernhard
  • Кат. номер: 545

Пшеничните стръкове, наричани още пшенична трева, представляват поникналата млада трева след покълване на зърната на обикновената пшеница. Използват се от хора, спазващи определена диета и различни пречистващи режими.

Пшенична трева не съдържа глутен. Тя допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на кожата, костите, кръвоносните съдове, венците и зъбите. Важно предимство е и подпомагането  за нормален енергиен метаболизъм и за намаляване на умората.

Пшеничната трева е с голямо съдържание на хлорофил, които е доказано, че спира развитието на лоши бактерии. Тя съдържа 20 аминокиселини, стотици ензими, както и 90 от 102 възможни минерала, много витамини и други важни и ценни хранителни вещества.

Приема се по една равна чаена лъжичка дневно. Най-добре сутрин. Ако се прави детоксикация може да се  приема по  1-3 чаени лъжички дневно.

За деца от 5 до 15 години по половин чаена лъжичка дневно.

Пшенична трева може да се добави в сокове, смутита, ядкови млека или да се разтвори във вода.

За оптимален резултат пшеничната трева се приема в продължение на месец, два и след това се прави месец почивка. Така най-силно се усеща ефекта от супер храните.

400 гр

 

Състав: 100% сертифициран органичен прах от пшеница

39,60 лв. 35,64 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,64 лв.
Моля, изберете: