Каталог Топ Сайтове
BGtop
ФАБРИКА В МОСКВА

 

proizvodstvo 10Фабриката в Москва, принадлежи на Компания Faberlic, — това са повече от 45 хиляди квадратни метра, съвременно и модерно оборудване.

Производство на Faberlic, се основава на европейски стандарти за качество, снабдено с най-модерното и екологично оборудване, автоматични линии за производство, разпределяне и опаковане на козметична продукция.

Автоматичен производствен процес
 позволява да се изготвя продукция с високо качество, използвайки високи технологии — вакумни хомогенизатори. С тяхна помощ се създава фина кремова емулсия с частици с субмикронни размери (0,1-0,5 мкм).

По нивата на потенциални мощност и мащаби по производствен терен фабриката влиза в числото на най-големите козметични предприятия в Русия.

Абсолютно цялата продукция на фабриката преминава през задължително тестиране съгласно  ГОСТ и СанПиН. Компанията Faberlic е регистрирана в държавен регистър, като предприятия-производител на екологично чисто и безопасна продукция.

През 2010 година Компанията получи сертификат за съответствие на производство  на козметична продукция по стандарт ISO 22716 Cosmetics – Good Manufacturing Practices (GMP). Това е международен стандарт «Козметични средства. Практика по изискуемо производство GMP», който беше разработен през ноември  2007 г. за компании, произвеждащи козметична продукция. Спазвайки правилата GMP позволява да се стандартизира производствен процес и да се постига високо качество на продукцията, а също така, като задължително условие произвежданата продукция да е на международен пазар.

Декоративната козметика на Faberlic се произвежда от най-големия производител в Европа  — италиански концерн Intercos. Всички парфюмени композиции се изготвят във Франция под прякото ръководство на знаменития френски парфюмер Тома Фонтен.

proizvodstvo 1proizvodstvo 2proizvodstvo 3proizvodstvo 4proizvodstvo 5pomada3pomada6pomada7pomada9

Няма намерени продукти.