Каталог Топ Сайтове
BGtop

БЕТА ГЛЮКАН

  • Марка: SanctBernhard
  • Кат. номер: 1741

Продуктът се препоръчва при

 

  • Мощно действие срещу лошия холестерол
  • Подобряване на работата на имунната система
  • Подсилват организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване
  • Помагат срещу алергии

 

 

Всяка таблетка съдържа:


350 мг бетаглюкан

 

 

Действие:


Бета глюканите подобряват работата на имунната система като активират ключови клетки в организма, наречени макрофаги. Тяхната роля е да прихванат и „изядат“ опасните за човека бактерии, вируси и паразити.


Макрофагите са клетки на имунната система и когато техният брой е недостатъчен в рискови зони като гърлото, устната кухина, нос, кожа, бели дробове, рискът от развитието на болестотворни бактерии/патогени е много голям.

Ролята на бета глюкана е да се захване за макрофага чрез неговите рецептори и по този начин да го активира. От своя страна макрофагът разпознава патогенните клетки и ги „изяжда“, убива. Доказано е, че при вирусни инфекции и грип бета глюканите повишават продукцията и активността на T-лимфоцитите, които заедно с активираните макрофаги атакуват и унищожават вирусите.

Бета глюканите имат силен антиоксидантен ефект. Те укрепват имунната система по един естествен начин, без да превъзбуждат прекомерно имунната система като някои синтетични имуностимуланти.

Бета глюканите подсилват издръжливостта на организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване.
С пълно право може да ги наречем натурален имуномодулатор за подсилване на естествения и придобития имунитет.
Особено в периода преди и по време на грипните епидемии и вируси е добре да прибегнем до помощта на бета глюканите, за да си осигурим по-добро здраве и активна имунна защита. Добре е бета глюканите да се взимат превантивно в активния сезон на гриповете и възможно най-бързо при първи симптоми на вирусната инфекция.

 

Помагат срещу алергии, облекчават симптомите при този вид заболявания.

Бета глюканите имат способността да изяждат и премахват всички увредени клетки, те прочистват организма от ненужните за него клетки, каквито са например туморните клетки. Научните изследвания доказват антитуморната активност на бета глюканите, а в Япония тази съставка е лицензирана като ефективен имуностимулант срещу злокачествени заболявания и рак. Бета глюканите стимулират NK клетките – естествените клетки убийци, които разпознават и убиват туморните клетки. Прилагат се и по време на химиотерапия – за по-бързо възстановяване на кръвотворната система и за защита от инфекции.

Освен това бета глюканите съдействат за понижаването на нивото на лошия холестерол и повишаването на нивата на добрия холестерол. Те поглъщат лошия холестерол, подобно на гъба.

 

Начин на употреба:


3 капсули 3 пъти дневно с достатъчно количество течност

180 капсули

47,10 лв. 42,39 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 42,39 лв.
Моля, изберете: